Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Vakuutuskorvausriita

On sitten kyse siitä, että korvaus on evätty kokonaan tai siitä, että korvausta on ilmoitettu suoritettavaksi vaatimusta olennaisesti vähemmän, selvitämme sen, kannattaako vakuutusyhtiön päätöksestä valittaa.

Vakuutuskorvausriita

Joskus vakuutusyhtiöltä saatu korvauspäätös ei ole sitä, mitä vahingonkorvauksen hakija on toivonut ja perustellusti edellyttänyt vakuutusehtojen ja vakuutussopimuksen perusteella. Joskus korvaus on evätty tai sitä vähennetty sellaisen ehdon nojalla, josta vakuutuksenottaja ei ole ollut tietoinen ja joka tuntuu kohtuuttoman ankaralta. Vakuutusyhtiön päätöksestä valittaminen, kysy asiantuntevilta ammattilaisiltamme apua.

On sitten kyse siitä, että korvaus on evätty kokonaan tai siitä, että korvausta on ilmoitettu suoritettavaksi vaatimusta olennaisesti vähemmän, selvitämme sen, kannattaako vakuutusyhtiön päätöksestä valittaa.

Toimistomme avustaa vuosien kokemuksella yksityishenkilöitä erilaisiin vakuutusyhtiöiden korvauspäätöksiin liittyvissä valitusprosesseissa. Vakuutusyhtiön päätöksestä valittaminen, kysy meiltä lisätietoja tähän asiaan.

Vakuutusyhtiön päätöksestä valittaminen kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa.

Anna meidän auttaa vakuutuskorvausasioissa

Oikeudellisen asiantuntijan kanssa on hyvä keskustella siitä, mitkä valituksen menestymismahdollisuudet ovat suhteessa valituksesta aiheutuviin kuluihin. Lisäksi asiantuntijan kanssa kannattaa harkita, voiko asiasta pyytää lausuntoa esimerkiksi kuluttajariitalautakunnalta tai vakuutuslautakunnalta. Ammattilaisemme kanssa voit myös käydä läpi sitä, onko jonkin vakuutusehdon osalta mahdollista katsoa, että se ei ole tavanomainen – ja on ankara ja yllättävä.

Selvitämme myös, voitko saada kotivakuutuksen tai julkisen oikeusavun kautta valituksesta aiheutuvat asiamieskulut korvattua. Lisätietoa asianajokulujen kattamisesta löydät verkkosivujemme Hinnasto-sivulta. Liikennevahinkoasioista ja työtapaturmakorvauksista löydät omat kattavat tietopaketit. Käänny asianajajiemme puoleen, löydämme yhdessä kanssasi sinun tilanteeseesi parhaan ratkaisun.

Vakuutusyhtiön päätöksestä valittaminen, anna asianajotoimistomme auttaa

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut reilusti yli 30 vuoden ajan monipuolisella kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla yksityishenkilöitä ja yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellista ammattitaitoa vaativissa toimeksiannoissa.

Toimialatuntemuksemme on laaja. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot tehokkaasti, asiantuntevasti, luottamuksellisesti ja tietenkin asiakkaidemme kokonaisvaltaisen edun huomioiden.

Asianajotoimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, Valkealinnan historiallisessa rakennuksessa Hallituskadulla. Ota yhteyttä oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Voit myös hyödyntää oikeudellisessa asiassasi helppokäyttöistä yhteydenottolomaketta. Voit täsmentää sen viesti-kenttään oikeudellinen asiasi, (esimerkiksi vakuutusyhtiön päätöksestä valittaminen), johon tarvitset asianajotoimistomme asianajajien apua.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org