Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Kuluttajansuoja

Älä jää yksin pohtimaan sitä, mikä on oikea toimintatapa ja mihin vedota asiassa, jos elinkeinonharjoittaja on kieltäytynyt esimerkiksi korjauksesta, uuden tuotteen toimittamisesta tai vahingonkorvauksesta.

Kuluttajansuoja

Asianajajamme avustavat pitkällä kokemuksella yksityishenkilöitä riitatilanteissa, joissa erimielisyys on syntynyt yksityishenkilön ja elinkeinonharjoittajan välille palvelusta tai tavarasta, sen laadusta, muista sopimuksen yksityiskohdista tai vaikkapa sopimuksen solmimistilanteessa palvelusta tai tuotteesta annetuista tiedoista. Kuluttajansuoja: me tunnemme siihen liittyvät oikeudelliset asiat. Voit ottaa yhteyttä kuluttajasuojaan liittyvässä oikeudellisessa asiassasi meihin, arvioidaan yhdessä tilannettasi.

Kuluttajatilanteita ovat lähes kaikki yksityishenkilön ja elinkeinonharjoittajan väliset tilanteet pankki- ja vakuutuslaitosasioinnista auton ostamiseen, kiinteistönvälitykseen ja urakkasopimukseen saakka. Näitä tilanteita sääntelee muun muassa kuluttajansuojalaki sekä muutamat muut erityislait, kuten tuotevastuulaki sekä näiden kaikkien taustalla vaikuttavat yleislait, kuten laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista.

Hallitsemme nämä asiat, kuluttajansuoja

Älä jää yksin pohtimaan sitä, mikä on oikea toimintatapa ja mihin vedota asiassa, jos elinkeinonharjoittaja on kieltäytynyt esimerkiksi korjauksesta, uuden tuotteen toimittamisesta tai vahingonkorvauksesta. Arvioimme, miten tällaisessa tilanteessa kannattaa edetä, mitä vaatia ja mikä on mahdollinen oikeudenkäyntikuluriski, jos asia ei ratkea sovintoneuvotteluilla.

Autamme sinua eri tilanteissa ja laadimme puolestasi asiakirjat aina reklamaatiosta kuluttajariitalautakunnan valitukseen ja viime kädessä haastehakemukseen saakka sekä avustamme sinua tarvittaessa oikeudessa. Voit jättää asiasi meidän kannettavaksemme. Kuluttajansuoja, ota yhteyttä oululaiseen asianajotoimistoomme ja pyydä asianajajamme avuksesi.

Usein kuluttajariita-asioissa on mahdollista saada käyttöön kotivakuutuksen oikeusturvaetu ja valtiolta oikeusapua, jos asia on edennyt lautakunta- tai tuomioistuinvaiheeseen. Ole hyvä ja tutustu asianajokulujen kattamiseen tarkemmin näiden verkkosivujemme Hinnasto-sivulla.

Teemme tarvittaessa puolestasi oikeusturvailmoituksen vakuutusyhtiöllesi. Ota rohkeasti yhteyttä.

Asianajoa yli 35 vuoden kokemuksella

Oululainen asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan monipuolisella kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla yksityishenkilöitä ja yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Olemme joustava ja luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani niin suuremmassa kuin pienemmässäkin oikeudellista osaamista vaativassa asiassa. Toimialatuntemuksemme on kattava. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot tehokkaasti, asiantuntevasti, luottamuksellisesti ja asiakkaidemme kokonaisvaltaisen edun huomioiden.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, Valkealinnana tunnetussa rakennuksessa. Ota yhteyttä oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Asianajotoimistomme läheisyydessä on hyvät pysäköintimahdollisuudet. Voit myös hyödyntää verkkosivujemme näppärää yhteydenottolomakettamme. Täytä lomakkeen viesti-kenttään mahdollisimman hyvin oikeudellinen asia (esimerkiksi kuluttajansuoja ja mahdollisesti siihen liittyvät tarkennukset), johon tarvitset asianajajiemme oikeudellista apua. Löydät yhteydenottolomakkeen vierittämällä tätä sivunäkymääsi alaspäin.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org