Asianajokulujen kattaminen ja hinnasto

Asianajotoimistomme palkkio perustuu toimeksiannon vaatimaan työn määrään ja laatuun. Tuntiveloituksemme on pääasiallisesti 297,60 euroa/tunti (sis. alv 24 %) ja minimiveloitus 0,25 tuntia. Yritysasiakkailta tuntiveloituksemme on 280,00 euroa/tunti + alv 24 %. Suomen Yrittäjien jäsenet saavat 10 %:n alennuksen yrityspalveluistamme.

Toimeksiannon erityinen vaativuus voi nostaa tuntihintaamme, mutta tästä sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.  Oikeusapuna hoidettavissa asioissa veloitus perustuu valtioneuvoston asetukseen oikeusavun palkkioperusteista. Tällä hetkellä palkkio on 136,40 euroa/tunti (sis. alv 24 %).

Alv tunniste FI33534236

Lisätietoja asianajokuluista, asianajopalkkiosta, julkisesta oikeusavusta sekä oikeusturvavakuutuksesta saat Suomen Asianajajaliiton sivuilta.

Oikeusturvavakuutus

Asiakkaan asianajokulut voidaan usein kattaa kotivakuutuksiin yleisesti sisältyvällä oikeusturvavakuutuksella. Jos ehdot täyttyvät, vakuutusyhtiö myöntää hakemuksesta asiakkaalle niin sanotun oikeusturvaedun, joka kattaa asiakkaan omat oikeudenkäyntikulut omavastuuosuutta lukuun ottamatta. Lakipalvelut Oulu: Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy.

Selvitämme aina asiakkaan kanssa, onko hänellä mahdollisuus käyttää oikeusturvaetua asiassaan. Toimistomme tekee vahinkoilmoituksen ja laatii oikeusturvahakemuksen asiakkaan puolesta. Kysy tarvittaessa ammattilaisiltamme asiasta lisätietoja.

Julkinen oikeusapu

Asiakas voi myös olla vähäisen tulotasonsa tai oikeudellisen asemansa perusteella oikeutettu julkiseen oikeusapuun. Julkinen oikeusapu on asiakkaalle kokonaan maksutonta tai asiakas voi saada oikeusapua tietyllä omavastuuprosentilla.

Oikeusapua on mahdollista saada myös oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen edellytysten täyttyessä. Selvitämme asiakkaan kanssa, onko hän oikeutettu saamaan julkista oikeusapua ja teemme oikeusapuhakemuksen asiakkaan puolesta. Oikeusavun myöntämisestä päättävät oikeusaputoimistot.

Lakipalvelut Oulu – asianajoa yli 35 vuotta

Kuinka voimme auttaa sinua oikeudellisessa asiassasi? Asianajotoimistomme palvelee jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla jo viidettä vuosikymmentä yksityishenkilöitä sekä pieniä että suuria yrityksiä oikeudellisissa asioissa Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot tehokkaasti, asiantuntevasti, luottamuksellisesti ja asiakkaidemme kokonaisvaltaisen edun huomioiden. 

Asianajotoimistomme on oululainen perheyritys. Toimistomme perusti asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén vuonna 1986 Oulun keskustaan. Muutaman vuoden toiminnan jälkeen asianajotoimistomme sijainti vakiintui Valkealinnan perinteikkään rakennuksen toimitiloihin, nykyisin meillä työskentelee myös uutta sukupolvea. Lakipalvelut Oulu – kysy meiltä asiantuntemusta oikeudellisessa asiassasi. 

Ota yhteyttä asiassasi meihin sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Voit myös hyödyntää näppärää yhteydenottolomakettamme. Pääset täyttämään yhteydenottolomaketta vierittämällä tätä sivunäkymää alaspäin.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org