Palvelut/

Yksityishenkilöille

Autamme sinua eri elämäntilanteissa oikeudellisissa kysymyksissä. Avustamme muun muassa testamentin ja edunvalvontavaltuutuksen laatimisessa, perunkirjoituksessa, osituksessa ja perinnönjaossa, asunto- tai kiinteistökauppariidassa ja työoikeudellisissa asioissa. Huolehdimme edustasi oikeudenkäynnissä sekä riita- että rikosasioissa. Palvelemme myös englanniksi.

Palvelutarjonta yksityishenkilöille

Ositus ja omaisuuden erottelu

Ositukseen ja omaisuuden erotteluun liittyvät toimeksiannot ovat asianajajiemme päivittäistä työtä, toimistomme on hoitanut vaativia ositusasioita Oulun alueella jo yli 30 vuoden ajan.

Lue lisää
Perinnönjako

Asianajotoimistona olemme erikoistuneet perintöoikeudellisten asioiden hoitamiseen vuosikymmenten ammattitaidolla. Käänny puoleemme kaikissa perintöoikeuteen liittyvissä kysymyksissäsi.

Lue lisää
Kiinteistö- ja asuntokauppariita

Epäiletkö, että kiinteistö- tai asuntokaupassasi kaikki ei ole sujunut, kuten pitäisi? Ota yhteyttä asianajotoimistoomme asian selvittämiseksi. Hoidamme asunto- ja kiinteistökauppaan liittyviä toimeksiantoja.

Lue lisää
Oikeudenkäynnit

Asianajajamme avustavat useiden vuosien kokemuksella yksityishenkilöitä erilaisissa oikeudenkäyntiasioissa. Oli kyse riita-asiasta, rikosasiasta tai tuomioistuinsovittelusta, voit kääntyä niissä puoleemme.

Lue lisää
Asunto-osakeyhtiöasiat

Asianajajillamme on vankka osaaminen asunto-osakeyhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta. Tutustu ammattilaisiimme ja ota asunto-osakeyhtiöasiassa rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Lue lisää
Kauppakirjat ja sopimukset

Selkeä, kattava ja kirjallinen sopimus, jonka sisällön osapuolet ymmärtävät, ehkäisee tulevaisuuden riitatilanteita. Valitse ammattitaitoinen kumppani kauppakirjojen ja sopimusten laatimiseen.

Lue lisää
Testamentti

Testamentin tekeminen on aina järkevää, koska lakimääräisen perimyksen säännöt voivat tulla perintöoikeutta tuntemattomalle yllätyksenä. Olemme monipuolisia asiantuntijoita kaikissa testamenttiasioissa.

Lue lisää
Avioehto

Häät lähestyvät, mutta avioliiton myötä syntyvä avio-oikeus toisen omaisuuteen ja avioehtosopimuksen tekeminen mietityttää? Asianajajamme hoitavat avioliitto-oikeuteen liittyviä toimeksiantoja.

Lue lisää
Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutus tuo huomattavaa joustavuutta läheisellesi sinun asioidesi hoitamiseen normaaliin, läheisellesi annettuun edunvalvojan tehtävään verrattuna.

Lue lisää
Huoltajuus, asuminen ja tapaamisoikeus

Autamme huoltajuuteen, asumiseen ja tapaamisoikeuteen liittyvissä asioissa. Asianajajamme avustavat sinua myös sovittelumenettelyssä. Käänny asianajajiemme puoleen.

Lue lisää
Lapsen elatus

Asianajajamme auttavat kaikissa lapsen elatukseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Selvitämme kanssasi, mikä on lapsesi elatuksen tarve ja miten elatusvastuu jakautuu sinun ja toisen vanhemman välillä.

Lue lisää
Kuluttajansuoja

Laaja osaamisemme kattaa yksityishenkilöiden riitatilanteet, joissa erimielisyys on syntynyt yksityishenkilön ja elinkeinonharjoittajan välille. Älä jää yksin pohtimaan, mikä on oikea toimintatapa.

Lue lisää
Vakuutuskorvausriita

Toimistomme avustaa vuosien ammattitaidolla yksityishenkilöitä erilaisissa vakuutusyhtiöiden korvauspäätöksiin liittyvissä valitusprosesseissa. Autamme löytämään tilanteeseesi parhaan ratkaisun.

Lue lisää
Potilas- ja liikennevahinko sekä tapaturmakorvaukset

Usein näillä asioilla on merkittävää vaikutusta henkilön pitkäaikaiseen toimeentuloon ja siksi niihin liittyen on erityisen tärkeää ottaa yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen.

Lue lisää
Työsuhdeasiat

Avustamme sekä työnantaja- että työntekijäosapuolia työsuhdetta koskevissa riita-asioissa. Autamme työoikeudellisten asiakirjojen ja ilmoitusten laatimisessa ja muissa työoikeuteen liittyvissä neuvontatilanteissa.

Lue lisää
Seksuaalirikoksen uhri

Hoidamme asiat hienotunteisesti ja asian arkaluonteisuuden huomioiden sekä ehdottoman luottamuksellisesti. Olemme uhrin tukena prosessin eri vaiheissa.

Lue lisää
Rikoksen uhri

Oletko joutunut rikoksen kohteeksi? Asianajajamme avustavat rikosasioissa uhria eli asianomistajaa esitutkinnasta aina tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen saamiseen saakka.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Rajoituslauseke. Tietosuojaseloste.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org