Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Asunto-osakeyhtiöasiat

Asianajajillamme on vankka osaaminen asunto-osakeyhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta ja useammalla meistä on myös omakohtaista kokemusta useampien asunto-osakeyhtiöiden hallituksessa toimimisesta.

Asunto-osakeyhtiöasiat

Asunto-osakeyhtiössä voi tulla ongelmia lukuisista eri asioista aina rakennuttajan tekemien virheiden oikaisusta ja reklamoinnista erilaisiin taloyhtiön taloudellisiin ongelmiin tai vaikka yhtiökokouksen menettelytapoihin liittyen erinäisissä päätöksentekotilanteissa. Usein asiantunteva isännöitsijä pystyy auttamaan taloyhtiötä ja sen hallitusta juoksevissa asioissa ja ongelmatilanteissakin tiettyyn pisteeseen saakka. Asunto-osakeyhtiölaki, kysy taitavilta ja kokeneilta asianajajiltamme lisätietoja.

Syvempää oikeudellista osaamista ja ymmärrystä käsiteltävälle asialle on kuitenkin vain harvalla. Tällaisessa tilanteessa on syytä ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Asunto-osakeyhtiölaki, hallitsemme asunto-osakeyhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisen monipuolisella kokemuksellamme.

Käänny puoleemme, vankka kokemuksemme tueksesi

Asianajajillamme on vankka osaaminen asunto-osakeyhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta ja useammalla meistä on myös omakohtaista kokemusta useampien asunto-osakeyhtiöiden hallituksessa toimimisesta.

Asunto-osakeyhtiölaki: mikäli taloyhtiösi tilanne vaatii ulkopuolista, oikeudellista selvittelyä ja tarvitset ammattilaista tueksesi isännöitsijän, hallituksen tai osakkeenomistajan roolissa, tutustu asianajajiimme ja ota yhteyttä.

Asunto-osakeyhtiölaki, kysy toimeksiantoa asianajotoimistoltamme


Oululainen asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan monipuolisella kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla yksityishenkilöitä ja yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Asianajajamme syventyvät aina huolellisesti tilanteeseesi ja ehdottavat sinun etusi mukaista etenemistä asiassasi. Hoidamme toimeksiantoja suomen sekä myös englannin kielellä.

Ammattilaisillamme on monipuolinen osaaminen asunto-osakeyhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisessa tehokkaasti ja joustavasti, aina asiakkaamme kokonaisedun huomioiden. Tapamme toimia on ratkaisukeskeinen ja nojaa vakaaseen asiantuntemukseen oikeudellisten asioiden hoitamisessa.

Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suuremman kuin pienemmänkin yrityksen oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Toimialatuntemuksemme on kattava. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot tehokkaasti, asiantuntevasti, luottamuksellisesti ja asiakkaidemme kokonaisvaltaisen edun huomioiden.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, Valkealinnan rakennuksessa. Ota yhteyttä asunto-osakeyhtiöoikeudellista asiantuntemusta vaativassa toimeksiannossasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Näillä verkkosivuillamme voit myös hyödyntää helppoa yhteydenottolomaketta (pääset täyttämään yhteydenottolomaketta vierittämällä tätä sivunäkymääsi alaspäin).

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on oululainen vakaasti toimiva perheyritys. Toimistomme ovat perustaneet 1980-luvulla asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén Oulun keskustaan. Nykyisin yrityksessämme työskentelee myös uutta sukupolvea. Tutustu asianajajiimme näillä verkkosivuilla.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org