Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Rikoksen uhri

Toimistomme asianajajat avustavat rikosasioissa uhria eli asianomistajaa esitutkinnasta aina tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen saamiseen saakka. Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, halutessasi jo poliisitutkinnan alkaessa.

Rikoksen uhri

Oletko joutunut rikoksen kohteeksi? Toimistomme asianajajat avustavat rikosasioissa uhria eli asianomistajaa esitutkinnasta aina tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen saamiseen saakka. Ammattilaisillamme on vuosien ammattitaito rikosasioiden hoitamisesta tuomioistuimissa ja erityisesti rikoksen uhrien avustamisesta oikeudenkäynnissä.

Meille on tärkeintä, että voit itse keskittyä asiasta toipumiseen ja jättää rikosasian oikeudellisen puolen meidän huoleksemme.

Rikoksen uhri saa apua ammattitaitoisilta asianajajiltamme.

Oletko joutunut rikoksen uhriksi? Asianajajamme auttavat

Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, halutessasi jo poliisitutkinnan alkaessa. Selvitämme kanssasi, miten rikosprosessi etenee esitutkintavaiheessa ja siitä eteenpäin, keskustelemme kanssasi korvausmääristä ja laadimme puolestasi asiakirjat eri viranomaisille, avustamme sinua oikeudenistunnossa ja käymme läpi kanssasi asiassa annettavan tuomion. Tarvittaessa avustamme myös mahdollisen vahingonkorvauksen hakemisessa Valtiokonttorilta tai perimisessä rikoksen tekijältä.

Selvitämme myös puolestasi, voidaanko oikeudenkäyntikulusi kattaa kotivakuutuksestasi, valtion varoista maksettavalla oikeusavulla tai lain mukaisella avustajan määräyksellä tietyissä rikosasioissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Rajoituslauseke. Tietosuojaseloste.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org