Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Rikoksen uhri

Toimistomme asianajajat avustavat rikosasioissa uhria eli asianomistajaa esitutkinnasta aina tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen saamiseen saakka. Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, halutessasi jo poliisitutkinnan alkaessa.

Rikoksen uhri

Oletko joutunut rikoksen kohteeksi? Toimistomme asianajajat avustavat rikosasioissa uhria eli asianomistajaa esitutkinnasta aina tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen saamiseen saakka. Ammattilaisillamme on vuosien ammattitaito rikosasioiden hoitamisesta tuomioistuimissa ja erityisesti rikoksen uhrien avustamisesta oikeudenkäynnissä. Rikoksen uhri: ota viipymättä yhteyttä asianajajiimme.

Meille on tärkeintä, että voit itse keskittyä asiasta toipumiseen ja jättää rikosasian oikeudellisen puolen meidän huoleksemme.

Rikoksen uhri saa apua ammattitaitoisilta asianajajiltamme.

Oletko joutunut rikoksen uhriksi? Asianajajamme auttavat

Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, halutessasi jo poliisitutkinnan alkaessa. Selvitämme kanssasi, miten rikosprosessi etenee esitutkintavaiheessa ja siitä eteenpäin, keskustelemme kanssasi korvausmääristä ja laadimme puolestasi asiakirjat eri viranomaisille, avustamme sinua oikeudenistunnossa ja käymme läpi kanssasi asiassa annettavan tuomion. Tarvittaessa avustamme myös mahdollisen vahingonkorvauksen hakemisessa Valtiokonttorilta tai perimisessä rikoksen tekijältä.

Selvitämme myös puolestasi, voidaanko oikeudenkäyntikulusi kattaa kotivakuutuksestasi, valtion varoista maksettavalla oikeusavulla tai lain mukaisella avustajan määräyksellä tietyissä rikosasioissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Rikoksen uhri, asianajotoimistomme ammattilaiset ovat tukenasi.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan monipuolisella kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla yksityishenkilöitä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Jos olet rikoksen uhri, ota viipymättä yhteyttä asianajotoimistoomme.

Lisäksi olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suuremman kuin pienemmänkin yrityksen oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Toimialatuntemuksemme on monipuolinen. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot tehokkaasti, asiantuntevasti, luottamuksellisesti ja asiakkaidemme kokonaisvaltaisen edun huomioiden.

Asianajotoimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, Valkealinnan perinteikkäässä rakennuksessa Hallituskadulla. Rikoksen uhri: ota yhteyttä asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Toimistomme välittömässä läheisyydessä on hyvät pysäköintimahdollisuudet. Voit myös hyödyntää verkkosivujemme kätevää yhteydenottolomaketta. (pääset täyttämään lomaketta vierittämällä tätä sivunäkymääsi alaspäin).

Asianajotoimistomme perustivat asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén 1980-luvulla. Tänä päivänä asianajotoimistossamme asiakkaitamme palvelee myös uuden sukupolven asianajajia. Tutustu näillä verkkosivuillamme kokeneisiin asiantuntijoihimme ja ammattitaitoomme, käänny sen jälkeen puoleemme sinua koskevassa rikosoikeudellisessa asiassa. Hoidamme asiakkaitamme koskevat toimeksiannot tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org