Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Oikeudenkäynnit

Oletko saanut tuomioistuimelta pyynnön vastauksen tai lausuman toimittamisesta tai pinon asiakirjoja – ja et tiedä, mitä tehdä? Eikö ongelmatilanne ole ratkennut neuvotteluilla ja tarvitset apua asian viemiseksi tuomioistuimen ratkaistavaksi? Mietitkö, mitä kaikkea haastehakemukseen tulee kirjoittaa?

Oikeudenkäynnit

Oletko saanut tuomioistuimelta pyynnön vastauksen tai lausuman toimittamisesta tai pinon asiakirjoja – ja et tiedä, mitä tehdä? Eikö ongelmatilanne ole ratkennut neuvotteluilla ja tarvitset apua asian viemiseksi tuomioistuimen ratkaistavaksi? Mietitkö, mitä kaikkea haastehakemukseen tulee kirjoittaa? Haaste oikeuteen: ota viipymättä yhteyttä oululaisen asianajotoimistomme ammattilaisiimme.

Ilman oikeudellista koulutusta on hankala tietää, onko omalla asialla tai näkökannalla menestymismahdollisuutta oikeudenkäynnissä. Ilman vankkaa oikeudenkäyntikokemusta on mahdotonta arvioida sitä, mitä todisteluna kannattaa esittää. Onkin tärkeää kääntyä taitavan asianajajan puoleen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta vältyt oikeudenmenetyksiltä.

Jos siis olet saanut postia tuomioistuimelta, ota yhteyttä pian, jotta asia ehditään selvittää ennen tuomioistuimen asettamaa määräpäivää tai istuntokäsittelyä. Haaste oikeuteen, me autamme.

Saitko haasteen oikeuteen? Pyydä ammattilaiselta neuvoja.

Oikeudenkäynnit, valvomme etuasi

Asianajajamme avustavat useiden vuosien kokemuksella yksityishenkilöitä erilaisissa oikeudenkäyntiasioissa. Oli kyse riita-asiasta, rikosasiasta tai tuomioistuinsovittelusta, voit kääntyä niissä puoleemme. Haaste oikeuteen: pyydä asianajajamme sinun avuksesi.

Valvomme etuasi asian alusta loppuun saakka, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kaikki sujuu asianmukaisesti. Laadimme puolestasi asiakirjat, huolehdimme yhteydenpidosta tuomioistuimeen ja ajamme asiaasi oikeudenistunnossa.

Pohdimme kanssasi myös sitä, kannattaako jotakin asiaa saattaa tuomioistuimen ratkaistavaksi eli mitkä asian menestymismahdollisuudet ovat tai kannattaako tietyn taloudellisen edun vuoksi ottaa riskiä vastapuolen oikeudenkäyntikulujen maksamisesta. Tilanteen salliessa pyrimme neuvottelemaan sovintoratkaisusta vastapuolen kanssa oikeudenkäynnin välttämiseksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja voimme varata ajan tapaamista varten. Voit tutustua tarkemmin oikeudenkäyntikuluihimme näiden verkkosivujemme Hinnasto-sivulla.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan pitkällä kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla yksityishenkilöitä ja yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot tehokkaasti, asiantuntevasti, luottamuksellisesti ja asiakkaidemme kokonaisvaltaisen edun huomioiden.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, Valkealinnana tunnetussa rakennuksessa. Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai poikkea toimistollamme Hallituskadulla.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org