Palvelut/ Yksityishenkilöille/

Seksuaalirikoksen uhri

Jos sinä tai läheisesi on joutunut seksuaalirikoksen uhriksi, anna meidän auttaa. Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mahdollisuuksien mukaan jo silloin, kun poliisi aloittaa asiassa rikostutkinnan. Hoidamme asiat hienotunteisesti ja asian arkaluonteisuuden huomioiden sekä ehdottoman luottamuksellisesti.

Seksuaalirikoksen uhri

Toimistomme naispuoliset asianajajat ovat erikoistuneet seksuaalirikosten uhrien avustamiseen tuomioistuimessa. Hoidamme asiat hienotunteisesti ja asian arkaluonteisuuden huomioiden sekä ehdottoman luottamuksellisesti. Olemme uhrin tukena prosessin eri vaiheissa ja otamme tilanteen arkaluontoisuuden huomioon myös siten, että pyydämme käräjäoikeudelta istunnon käsittelemistä ilman yleisöä ja uhrin kuulemista oikeudessa siten, että hänen ei tarvitse kohdata syytettyä istuntosalissa.

Ohjaamme uhrin tarvittaessa ja hänen näin halutessa myös muiden tukipalveluiden piiriin. Näissä tilanteissa on tärkeää saada oikeudellisen avun lisäksi henkistä, asiantuntevaa tukea asian käsittelyssä.

Autamme seksuaalirikoksen uhreja

Jos sinä tai läheisesi on joutunut seksuaalirikoksen uhriksi, anna meidän auttaa. Ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mahdollisuuksien mukaan jo silloin, kun poliisi aloittaa asiassa rikostutkinnan. Voit jättää asian oikeudellisesta puolesta huolehtimisen meidän vastuullemme ja hoidettavaksi.

Seksuaalirikoksen uhri on oikeutettu maksuttomaan oikeudenkäyntiavustajaan lain nojalla, ellei uhrin kotivakuutus kata oikeudenkäyntikuluja asiassa. Uhri on oikeutettu avustajaan kaikissa oikeudenkäynnin vaiheissa. Ota siis rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org