Palvelut/ Yrityksille/

Veroneuvonta

Avustamme verosuunnittelussa, sukupolvenvaihdoksissa, sitovien ennakkotietojen ja -ratkaisujen hakemisessa sekä verotarkastuksiin ja jälkiverotuksiin annettavien vastausten ja valitusten laadinnassa.

Veroneuvonta

Vero-oikeudellinen osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme yritysverotuksesta ja henkilöverotuksesta. Erilaisten liiketoimien veroseuraamukset on syytä selvittää ennen mihinkään ryhtymistä, koska liiketoimen peruuttaminen jälkikäteen siihen liittyvien yllättävien veroseuraamusten vuoksi ei ole mahdollista. Veroneuvonta: pyydä asianajotoimistostamme näkemystä yritysverotukseen liittyvässä asiassasi, perehdymme tilanteeseesi.

Avustamme esimerkiksi verosuunnittelussa, sukupolvenvaihdoksissa, sitovien ennakkotietojen ja -ratkaisujen hakemisessa sekä verotarkastuksiin ja jälkiverotuksiin annettavien vastausten ja valitusten laadinnassa.

Veroneuvonta on tarpeen monessa tilanteessa. Kokenut asiantuntija auttaa.

Yrityksen sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdos on korostetun verotuksellinen ratkaisu, jossa on kuitenkin huomioitava myös yhtiöoikeudelliset säännökset unohtamatta perheyrityksen omia tavoitteita. On tärkeää huomioida sekä yritystoiminnasta luopujan edut että sen jatkajan intressit.

Löydämme yhdessä kannaltanne parhaimman toteuttamistavan yrityksen verotukseen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä ammattilaisiimme. Olemme oululainen vankan kokemuksen omaava asianajotoimisto – yritysten luotettava kumppani vero-oikeudellisissa asioissa. Veroneuvonta, kysy lisätietoja palveluistamme, joita voimme tarjota yrityksellesi vero-oikeuteen liittyen.

Veroneuvonta, vero-oikeudellista ammattitaitoa

Asianajotoimistomme on palvellut jo yli 35 vuoden ajan monipuolisella kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla eri kokoisia yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Vero-oikeudelliset asiat (esimerkiksi veroneuvonta) yrityksen näkökulmasta erilaisissa tilanteissa ovat vahvaa ammattitaitoamme. Toimialatuntemuksemme on erityisen monipuolinen ja pystymme antamaan luotettavan ja asiantuntevan näkemyksen yritykseesi liittyvässä vero-oikeudellisessa asiassasi.

Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani sekä suurten että pienten yritysten oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Asianajotoimistomme toimialatuntemus on monipuolinen. Vero-oikeus vaatii erityisen syvällistä ymmärrystä ja huolellisuutta yksityiskohdissa, jotta löydämme yhdessä yrityksesi kokonaisedun kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, Valkealinnan perinteikkäässä rakennuksessa Hallituskadulla. Asianajotoimistomme läheisyydessä on kattavat pysäköintimahdollisuudet. Ota yhteyttä vero-oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Palvelemme sinua mielellämme yrityksesi verotukseen liittyvissä asioissa.

Voit myös hyödyntää kätevää yhteydenottolomakettamme, täytä se huolellisesti ja kirjoita viesti-kenttään mahdollisimman hyvin vero-oikeudellinen asia, johon tarvitset asiantuntemustamme. Huomioithan, että hoidamme toimeksiantoja suomen kielen lisäksi englanniksi. Yhteydenottolomakkeen löydät ota yhteyttä -osiosta, joka on alempana tällä sivulla (pääset täyttämään lomaketta vierittämällä tätä sivunäkymää alaspäin).

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on vakaa oululainen perheyritys. Asianajotoimistomme perustivat asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén vuonna 1986. Tänä päivänä palveluksessamme on myös uuden sukupolven asianajajia. Tutustu tarkemmin asianajotoimistoomme.

Palvelutarjonta yrityksille

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org