Palvelut/ Yrityksille/

Julkiset hankinnat

Olemme erikoistuneet julkisiin hankintoihin liittyvään lainsäädäntöön. Asianajajamme avustavat sekä tarjoajia että hankintayksiköitä hankintojen tarjousvaiheessa sekä oikeudenkäynneissä markkinaoikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa.

Julkiset hankinnat

Mikäli edustat hankintayksikköä tai hankintayksikölle tarjoavaa yritystä, hankinta-asiat tulevat varmasti toistuvasti työssäsi esille. Hankintaa koskeva lainsäädäntö ja muut ohjeet edellyttävät hankintojen tehokasta ja avointa kilpailuttamista ja tarjoajien tasapuolista ja syrjimätöntä kohtelua. Julkiset hankinnat: asianajajamme ovat erikoistuneet julkisiin hankintoihin, joten pyydä asianajotoimistostamme näkemystä julkista hankintaa koskevaan oikeudelliseen asiaasi.

Oikeuskäytännössämme menettelysäännöksiä on jouduttu täydentämään tasapuolisen ja syrjimättömän kohtelun periaatteesta johdetuilla tulkinnoilla, joilla yksittäistapauksissa esiin tulevat ongelmat on jouduttu ratkaisemaan.

Julkiset hankinnat ja niihin liittyvä lainsäädäntö ovat meillä hallussa.

Mietityttävätkö julkiset hankinnat?

Olemme erikoistuneet julkisiin hankintoihin liittyvään lainsäädäntöön. Asianajajamme avustavat sekä tarjoajia että hankintayksiköitä hankintojen tarjousvaiheessa sekä oikeudenkäynneissä markkinaoikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa.

Lähetä asiantuntjioillemme sähköpostia, soita meille tai tule käymään paikan päällä, olemme luotettava oululainen asianajotoimisto. Muista myös helppokäyttöinen yhteydenottolomakkeemme: voit täyttää sen tälläkin sivulla (pääset täyttämään yhteydenottolomaketta vierittämällä sivunäkymääsi alaspäin).

Kysy asianajajiltamme apua

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan laajalla kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla eri kokoluokan yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Toimistomme perustivat asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén vuonna 1986. Tänä päivänä palveluksessamme on myös uuden sukupolven asianajajia. Tutustu näillä verkkosivuillamme kokeneisiin asiantuntijoihimme ja osaamiseemme, käänny sen jälkeen puoleemme yritystäsi koskevassa oikeudellisessa asiassa. Hoidamme asiakkaidemme toimeksiantoja tehokkaasti ja joustavasti.

Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suurten kuin pientenkin yritysten ja organisaatioiden oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Toimialatuntemuksemme on huomattavan monipuolinen ja asianajajamme ovat perehtyneitä julkisiin hankintoihin liittyvään lainsäädäntöön.

Asianajotoimistomme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 13–17 E 54 (katso Yhteystiedot-sivun kartasta tarkempi sijaintimme), Valkealinnan historiaa täynnä olevassa rakennuksessa. Ota yhteyttä oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Sen välittömästä läheisyydestä löydät monipuoliset pysäköintimahdollisuudet.

Voit myös hyödyntää verkkosivuillamme olevaa yhteydenottolomakettamme. Täytä se huolellisesti ja kuvaile viesti-kenttään mahdollisimman hyvin oikeudellinen asia (esimerkiksi julkiset hankinnat), johon tarvitset asiantuntemustamme. Kannattaa huomioida, että hoidamme toimeksiantoja suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Yhdessä löydämme yrityksesi tilanteeseen sen kokonaisetua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Palvelutarjonta yrityksille

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org