Palvelut/ Yrityksille/

Immateriaalioikeudet

Asianajajamme auttavat tavaramerkkien ja mallioikeuksien rekisteröinnissä ja immateriaalioikeuksien turvaamisessa yrityksesi sopimuksissa. Autamme lisenssisopimuksien laatimisessa. Tarvittaessa avustamme yrityksesi oikeuksien turvaamisessa, kun näitä aineettomia oikeuksia on loukattu tai uhataan loukata.

Immateriaalioikeudet

Yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa esiintyvät varsin olennaisena osana esimerkiksi yrityksen tavaramerkit, tekijänoikeudet ja vaikkapa verkkotunnukset. Näillä on usein merkittävääkin rahallista arvoa, jotka on syytä suojata asianmukaisesti ulkopuolisilta, sillä näin turvataan yrityksen oma kilpailukyky ja asema markkinoilla. Monesti kyse on myös yrityksen historiaan liittyvistä, tunneperäisistäkin asioista. Mietityttävätkö immateriaalioikeudet? Ota yhteyttä asianajotoimistoomme niihin liittyvissä asioissa. Voit hyödyntää esimerkiksi tältä sivulta alempaa löytyvää ota yhteyttä -osion yhteydenottolomaketta. Kerro lyhyesti immateriaalioikeuksiin liittyvä asiasi.

Asianajotoimistomme asianajajat auttavat tavaramerkkien ja mallioikeuksien rekisteröinnissä ja immateriaalioikeuksien turvaamisessa yrityksesi sopimuksissa. Autamme lisenssisopimuksien laatimisessa. Tarvittaessa avustamme yrityksesi oikeuksien turvaamisessa, kun näitä aineettomia oikeuksia on loukattu tai uhataan loukata.

Asiantuntevat asianajajamme avustavat sinua immateriaalioikeudellisissa asioissa. Tutustu asianajajiimme ja ota yhteyttä!

Immateriaalioikeudet kannattaa turvata kokeneen asiantuntijan avulla.

Valitse kokenut asianajotoimistomme avuksesi

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan laajalla kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla eri kokoluokan yrityksiä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Toimistomme perustivat asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén vuonna 1986. Tänä päivänä asianajotoimistossamme työskentelee myös uuden sukupolven asianajajia. Tutustu näillä verkkosivuillamme kokeneisiin asiantuntijoihimme ja ammattitaitoomme, käänny sen jälkeen puoleemme yritystäsi koskevassa oikeudellisessa asiassa (kuten immateriaalioikeudet). Hoidamme asiakkaidemme toimeksiantoja tehokkaasti ja joustavasti.

Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suurten kuin pientenkin yritysten ja organisaatioiden oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Toimialatuntemuksemme on monipuolinen ja asianajajamme ovat hyvin perehtyneitä immateriaalioikeudellisiin asioihin.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 13–17 E 54 (tutustu Yhteystiedot-sivun kartan avulla tarkempaan sijaintiimme), Valkealinnan perinteikkäässä rakennuksessa. Ota yhteyttä oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Sen välittömästä läheisyydestä löydät hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Voit myös hyödyntää verkkosivuillamme olevaa helppokäyttöistä yhteydenottolomakettamme (löydät sen tältä (Immateriaalioikeudet) sivulta vierittämällä tätä sivunäkymää alaspäin). Täytäthän sen huolellisesti kirjoittamalla viesti-kenttään mahdollisimman hyvin immateriaalioikeuteen liittyvä asia, johon tarvitset asiantuntemustamme. Muistathan, että hoidamme toimeksiantoja suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Yhdessä löydämme yrityksesi tilanteeseen sen kokonaisetua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Palvelutarjonta yrityksille

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org