Palvelut/ Yrityksille/

Osakassopimus

Olemme oululainen pitkän kokemuksen omaava asianajotoimisto, ammattitaitoiset asianajajamme hallitsevat osakassopimuksiin liittyvät asiat. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Osakassopimus

Yhtiön säännöt ilmenevät yleensä yhtiöjärjestyksestä tai yhtiösopimuksesta. Tämän lisäksi yhtiössä voidaan kuitenkin laatia osakkaiden tai yhtiömiesten välille erillinen osakassopimus, joka auttaa hallinnoimaan yhtiön osakkaiden tai yhtiömiesten keskinäisiä suhteita.

On suositeltavaa sopia osakkeenomistajien tai yhtiömiesten keskinäiset oikeudet ja velvoitteet yhtiön jokapäiväisen toiminnan selkeyttämiseksi ja toisaalta muutostilanteiden varalta, esimerkiksi osakkeenomistajan kuollessa tai lopettaessa työnteon yrityksessä. Osakassopimuksia saatetaan myös tarvita useita riippuen siitä, kuinka paljon osakkaita tai yhtiömiehiä on ja kuinka suuri on heidän osuutensa yhtiössä.

Osakassopimuksen laadinta

Osakassopimuksen laadinta on suositeltavaa jättää osaavan asianajajan harteille, jotta kaikki olennaiset ja juuri sinun yhtiösi kannalta tärkeät asiat tulevat huomioiduiksi. Asiantuntevat asianajajamme avustavat osakassopimusten laatimisessa. Jos sopimussuhteissa tulee ongelmia, avustamme vastapuolen kanssa käytävissä sovintoneuvotteluissa ja tarvittaessa myös tuomioistuimessa.

Olemme oululainen pitkän kokemuksen omaava asianajotoimisto, ammattitaitoiset asianajajamme hallitsevat osakassopimuksiin liittyvät asiat. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Rajoituslauseke. Tietosuojaseloste.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org