Palvelut/ Yrityksille/

Osakassopimus

Olemme oululainen pitkän kokemuksen omaava asianajotoimisto, ammattitaitoiset asianajajamme hallitsevat osakassopimuksiin liittyvät asiat. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Osakassopimus

Yhtiön säännöt ilmenevät yleensä yhtiöjärjestyksestä tai yhtiösopimuksesta. Tämän lisäksi yhtiössä voidaan kuitenkin laatia osakkaiden tai yhtiömiesten välille erillinen osakassopimus, joka auttaa hallinnoimaan yhtiön osakkaiden tai yhtiömiesten keskinäisiä suhteita.

On suositeltavaa sopia osakkeenomistajien tai yhtiömiesten keskinäiset oikeudet ja velvoitteet yhtiön jokapäiväisen toiminnan selkeyttämiseksi ja toisaalta muutostilanteiden varalta, esimerkiksi osakkeenomistajan kuollessa tai lopettaessa työnteon yrityksessä. Osakassopimuksia saatetaan myös tarvita useita riippuen siitä, kuinka paljon osakkaita tai yhtiömiehiä on ja kuinka suuri on heidän osuutensa yhtiössä. Laadituta yrityksesi osakassopimus huolellisesti asiansa osaavalla ammattitaitoisella asianajajallamme.

Osakassopimuksen laadinta on tärkeää

Osakassopimuksen laadinta kannattaa jättää osaavan asianajajan harteille, jotta kaikki olennaiset ja juuri sinun yhtiösi kannalta merkittävät asiat tulevat huomioiduiksi. Asiantuntevat asianajajamme avustavat osakassopimusten laatimisessa. Jos sopimussuhteissa tulee ongelmia, avustamme vastapuolen kanssa käytävissä sovintoneuvotteluissa ja tarvittaessa myös tuomioistuimessa.

Olemme oululainen pitkän kokemuksen omaava asianajotoimisto, ammattitaitoiset asianajajamme hallitsevat osakassopimuksiin liittyvät oikeudelliset asiat. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osakassopimuksia koskevissa asioissa, asianajajamme perehtyvät huolellisesti yrityksesi osakassopimusta käsittelevään oikeudelliseen asiaasi.

Osakassopimus, kysy asianajotoimistostamme apua

Asianajotoimistomme on palvellut yli 35 vuoden ajan kattavalla kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla eri kokoisia yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella.

Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suurten kuin pientenkin yritysten ja organisaatioiden oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Asianajajiemme toimialatuntemus on monipuolinen.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Hallituskadulla Oulussa – Valkealinnana tunnetussa rakennuksessa. Ota yhteyttä oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme.

Voit myös hyödyntää verkkosivujemme kätevää yhteydenottolomakettamme. Täytä se huolellisesti ja kirjoita lomakkeen viesti-kenttään mahdollisimman tarkasti se oikeudellinen asia (esimerkiksi osakassopimus), johon tarvitset asiantuntemustamme. Huomioithan, että hoidamme yritysten toimeksiantoja suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Pääset täyttämään yhteydenottolomaketta vierittämällä tätä sivunäkymää alaspäin.

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on vakaa oululainen perheyritys. Toimistomme perustivat asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén vuonna 1986. Tänä päivänä palveluksessamme on myös uuden sukupolven asianajajia. Tutustu näillä verkkosivuillamme kokeneisiin asianajajiimme ja käänny puoleemme yritystäsi koskevassa oikeudellisessa asiassa.

Palvelutarjonta yrityksille

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org