Palvelut/ Yrityksille/

Sopimukset ja kauppakirjat

Asiantuntijamme avustavat sinua sopimusten laatimisessa, niiden tulkinnassa, sopimusneuvotteluissa ja jo syntyneessä ristiriitatilanteessa. Viimeksi mainitussa neuvottelemme ensin sovintoratkaisusta vastapuolen kanssa ja tarvittaessa avustamme yritystä sopimusriitaa koskevassa oikeudenkäynnissä, sovittelussa tai välimiesmenettelyssä.

Sopimukset ja kauppakirjat

Huolellisesti laaditut sopimukset ovat merkittävä osa yrityksen riskienhallintaa. Tyypillisiä yritystoiminnan sopimuksia ovat erilaiset yhteistyösopimukset, alihankinta- tai urakkasopimukset, osto- ja myyntisopimukset, konsultti-, sovinto- tai työsopimukset tai toimitusjohtajasopimukset sekä tietosuojaan liittyvät tietojenkäsittelysopimukset. Mietityttääkö sopimus tai jokin siihen liittyvä yksityiskohta? Kysy asianajotoimistomme asiantuntijoilta lisää.

Sopimuksen kohteesta riippuen yrityksellä voi olla tarve suojata vaikka immateriaalioikeuksiaan tai muuta omaisuuttaan. Sekä sopimusten laatiminen että niiden tulkitseminen vaatii sopimusoikeuden asiantuntemusta.

Kattavasti ja selkeästi tehty kirjallinen sopimus ehkäisee usein riitatilanteiden kärjistymistä, erimielisyyksiä sopimuksen sisällöstä ja asioiden etenemistä tuomioistuimeen saakka.

Sopimus kannattaa tehdä kirjallisena osaavien asiantuntijoiden avulla.

Sopimukset ja kauppakirjat: kysy asiantuntijoiltamme

Kansainvälistyvässä maailmassa monet sopimuskumppanit edellyttävät englanninkielisiä sopimuksia, joiden sisältämät termit saattavat olla vieraita. Ei ole suositeltavaa allekirjoittaa sopimusta, jonka sisältöä ei ymmärrä, oli kieli mikä hyvänsä. Muistathan, että asianajotoimistomme palvelee sopimuksiin ja kauppakirjoihin liittyvissä asioissa myös englannin kielellä.

Asiantuntijamme avustavat sinua sopimusten laatimisessa, niiden tulkinnassa, sopimusneuvotteluissa ja jo syntyneessä ristiriitatilanteessa. Viimeksi mainitussa neuvottelemme ensin mahdollisesta sovintoratkaisusta vastapuolen kanssa ja tarvittaessa avustamme yritystä sopimusriitaa koskevassa oikeudenkäynnissä, sovittelussa tai välimiesmenettelyssä.

Toimistomme asianajajat avustavat tarjouspyyntöjen, tarjousten ja muiden kauppaan johtavien asiakirjojen sekä kauppakirjojen laadinnassa. Asiantuntijoidemme avulla vältytte oikeudenmenetyksiltä ja mahdollisilta oikeudenkäynneiltä. Otathan yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa oikeudellisessa asiassasi, niin perehdymme tilanteeseesi.

Sopimus, autamme sen laadinnassa

Asianajotoimistomme on joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suurten kuin pientenkin yritysten ja organisaatioiden oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Toimialatuntemuksemme on huomattavan monipuolinen ja asianajajamme ovat perehtyneitä sopimusoikeudellisiin asioihin.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 13–17 E 54 (tutustu Yhteystiedot-sivun kartasta tarkempaan sijaintiimme), Valkealinnan perinteikkäässä rakennuksessa. Ota yhteyttä sopimusoikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Asianajotoimistomme välittömästä läheisyydestä löydät kattavat pysäköintimahdollisuudet.

Voit myös hyödyntää verkkosivuillamme olevaa yhteydenottolomakettamme (pääset täyttämään lomaketta vierittämällä tätä sivunäkymää alaspäin). Ole hyvä ja täytä se huolellisesti kuvailemalla viesti-kenttään mahdollisimman hyvin yrityksesi sopimusoikeuteen liittyvä asia, johon tarvitset asiantuntemustamme (esimerkiksi sopimus, kauppakirja tai jokin muu sopimusoikeudellinen asia). Huomioithan, että hoidamme yritysten toimeksiantoja suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Asianajotoimistomme asianajajat löytävät yhdessä kanssasi yrityksesi tilanteeseen teidän kokonaisetua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org