Palvelut/ Yrityksille/

Yrityssaneeraus

Pitkäaikainen kokemuksemme yritysjuridiikasta yrityssaneerausten selvittäjinä ja velkajärjestelijöinä, valvojina ja yritysten kirjanpidon, verotuksen ja taloushallinnon asiantuntijoina mahdollistavat toteuttamiskelpoisen saneerausohjelman laatimisen ja yrityksen tervehdyttämisen.

Yrityssaneeraus

Yrityssaneerauksessa tilapäisissä maksuvaikeuksissa olevalle yritykselle tarjotaan käytettävissä olevat saneerauskeinot yrityksen liiketoiminnan, ei siis ainoastaan velkojen, saneeramiseksi. Yrityssaneeraus: pyydä asianajotoimistomme apua yrityssaneeraukseen liittyvässä asiassasi.

Saneerausmahdollisuuksia selvitettäessä ja myöhemmin saneerausohjelmaa laadittaessa selvitettäväksi tulee kysymyksiä, joita ei ratkaista yksin juridiikan keinoin, vaan myös liiketaloudellisen osaamisen ja ymmärryksen avulla. Näitä kysymyksiä ovat esimerkiksi:

1. Tappiollisen toiminnan kääntäminen voitolliseksi
2. Maksuvalmiuden turvaaminen saneerausmenettelyn aikana
3. Asiakkaiden ja muiden sidosryhmien suhtautuminen saneerauksessa olevaan yritykseen
4. Yrityksen johdon, omistajien ja työntekijöiden motivaation säilyttäminen yrityssaneerauksen aikana.

Saneerausohjelmaa laatiessamme painotamme liiketoiminnan pysyvään tervehdyttämiseen tähtääviä toimenpiteitä.

Ohjeita yrityssaneeraukseen: lue tarkemmin aiheesta

Yrityssaneeraus tulisi käynnistää niin varhaisessa vaiheessa, että yritys on vielä tervehdytettävissä. Yrityssaneeraus voidaan käynnistää jo uhkaavan maksukyvyttömyyden perusteella, esimerkiksi verotarkastuksen yhteydessä määrättyjen suurten jälkiverojen tai suuren luottotappion perusteella.

Yleisin syy yrityssaneerauksen käynnistämiseen on se, että yritys on saneeraushakemuksen tekohetkellä maksukyvytön eli kykenemätön maksamaan velkojaan muuten kuin tilapäisesti niiden erääntyessä. Yrityssaneerauksen käynnistäminen ajoissa mahdollistaa usein niin sanottujen vapaaehtoisten saneerausten toteuttamisen yrityksen velkojien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Pitkäaikainen kokemuksemme yritysjuridiikasta yrityssaneerausten selvittäjinä ja velkajärjestelijöinä, valvojina ja yritysten kirjanpidon, verotuksen ja taloushallinnon asiantuntijoina mahdollistavat toteuttamiskelpoisen saneerausohjelman laatimisen ja yrityksen tervehdyttämisen. Olemme yrityksesi asiantunteva kumppani, ota yhteyttä.

Kokenut asianajotoimistomme apunasi

Oululainen asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on palvellut jo yli 35 vuoden ajan laajalla kokemuksella ja jatkuvasti päivittyvällä ammattitaidolla eri kokoluokan yrityksiä Oulun seudulla ja Pohjois-Suomen alueella. Toimistomme perustivat asianajajapariskunta Anne ja Juha Castrén 1980-luvulla. Tänä päivänä asianajotoimistossamme asiakkaitamme palvelee myös uuden sukupolven asianajajia. Tutustu näillä verkkosivuillamme kokeneisiin asiantuntijoihimme ja ammattitaitoomme, käänny sen jälkeen puoleemme yritystäsi koskevassa oikeudellisessa asiassa. Hoidamme asiakkaidemme yritysjuridiikkaa koskevat toimeksiannot tehokkaasti ja joustavasti.

Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani niin suurten kuin pientenkin yritysten ja organisaatioiden oikeudellista osaamista vaativissa asioissa. Toimialatuntemuksemme on kattava ja asianajajamme ovat perehtyneitä yritysjuridiikkaan.

Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 13–17 E 54 (tutustu Yhteystiedot-sivun kartan avulla tarkempaan sijaintiimme), Valkealinnan perinteikkäässä rakennuksessa. Ota yhteyttä oikeudellisessa asiassasi sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme. Sen välittömästä läheisyydestä löydät kattavat pysäköintimahdollisuudet.

Voit myös hyödyntää tällä sivulla alempana olevaa helppokäyttöistä yhteydenottolomaketta (pääset täyttämään lomaketta vierittämällä tätä sivunäkymää alaspäin). Täytäthän sen huolellisesti kirjoittamalla viesti-kenttään mahdollisimman hyvin yritysjuridiikkaan liittyvä oikeudellinen asiasi, johon tarvitset asiantuntemustamme (esimerkiksi yrityssaneeraus). Hoidamme yritysten toimeksiantoja suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Asianajajamme perehtyvät tarkemmin asiaasi ja yhdessä löydämme yrityksesi tilanteeseen sen kokonaisetua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Palvelutarjonta yrityksille

Ota yhteyttä

Käänny suoraan ammattitaitoisten asianajajiemme puoleen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Hoidamme toimeksiantoja suomen lisäksi englannin kielellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy

Hallituskatu 13–17 E 54, 4. krs, 90100 Oulu. Avoinna arkisin klo 8–16

p. (08) 571 6600 asianajotoimisto@castren.org